Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Weektraject: outplacement in één week

Vanaf medio oktober 2016 is het bij Werkcontact weer mogelijk een weektraject (een outplacementtraject in één week) te volgen.
Gedurende één week wordt de kandidaat intensief getraind en voorbereid op een nieuwe baan elders. De kandidaat verblijft in een volledig ingericht en luxe gastenverblijf, van alle gemakken voorzien en op loopafstand van het Veerse meer (Zeeland).

Programma

Tijdens een weektraject komt eigenlijk alles aan bod wat ook tijdens een regulier outplacementtraject wordt behandeld. Afhankelijk van de deelnemer wordt er een programma op maat gemaakt en passeren de onderdelen arbeidsmarktoriëntatie, coaching/sollicitatietraining, sollicitatiebrieven, LinkedIn, vacaturesearch en jobhunting/intensieve bemiddeling. Het betreft een intensief en individueel traject (dus niet in een groep) van 30 uur waardoor alle aandacht gericht is op de deelnemer. Buiten de sessies om is er tijd voor ontspanning en kunt u genieten van dat wat Zeeland allemaal te bieden heeft.

Bel voor meer informatie over het programma “outplacement in één week” met Werkcontact: 088-033 30 08.

Wilt u niet wachten tot oktober? Informeer dan naar de mogelijkheden om alvast te starten met uw outplacementtraject.

Werkcontact is OVAL-lid.

Weektraject

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.76 op een totaal van 87 beoordelingen

Contactformulier