Outplacement Breda

Ook voor outplacement in Breda kunt u bij ons terecht. Outplacementbureau Werkcontact is in Breda is gevestigd aan de Ceresstraat 13 en de Oranjesingel 11.

Werknemers kunnen bij ons terecht wanneer zij hun baan hebben verloren of deze dreigen te verliezen. Maar dat niet alleen; ook wanneer iemand vastloopt in zijn of haar loopbaan kan Outplacementbureau Werkcontact  helpen. Werkcontact kan helpen met het maken van de juiste keuzes voor het vervolg van de loopbaan. We hebben als outplacementbureau in Breda een uitgebreid netwerk en onze outplacementadviseurs weten als geen ander hoe de arbeidsmarkt in Breda en Brabant werkt en deze er uit ziet. We  beschikken daarmee over een jarenlange expertise in het herplaatsen van outplacement-kandidaten.

Werkcontact Breda: 92% geplaatst

Met een klein team van gedreven en gepassioneerde loopbaanprofessionals helpen we jaarlijks vele mensen aan een nieuwe baan in de regio Breda. En daarbij zijn we stiekem best wel een beetje trots op het feit dat we ook afgelopen jaar weer één van de hoogste plaatsingspercentages van 40- en 50 plussers in Nederland hadden. En dan vinden onze kandidaten vaak ook nog eens werk dat echt bij hun past, dus een functie die past bij iemands drijfveren, achtergrond, ervaring en behoeftes.

Outplacement Breda: maak kennis met de outplacementspecialist van Breda

Omdat we het belangrijk vinden dat de kandidaat en de coach ook een match hebben, is iedereen die zich wil oriënteren op een outplacementtraject bij Werkcontact in Breda van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Ons kantoor is gevestigd in gebouw de Drie Hoefijzers, de oude bierbrouwerij van Oranjeboom. Een gebouw dat tegelijkertijd nostalgie als ook moderniteit uitstraalt. Ook dat past misschien bij Werkcontact. We zijn soms wat van de oude stempel, maar kunnen tegelijkertijd wel out of the box denken en maken gebruik van de nieuwste coachingsinstrumenten en zoekmethodieken naar nieuw werk.

Contactgegevens Werkcontact Breda

Outplacement Breda

Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Maandag- vrijdag 09.00 – 18.00 uur
T: 088-033 30 08
E: info@werkcontact.nl
W: https://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-breda/

outplacement-breda

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier