Collectief  outplacement

Wat is collectief outplacement?

Indien u als werkgever genoodzaakt bent afscheid te nemen van meerdere werknemers zijn uw medewerkers met collectief outplacement via Werkcontact verzekerd van professionele outplacementbegeleiding naar een nieuwe werkkring.  Of het nu om 2 of 200 medewerkers gaat, uw mensen worden optimaal begeleid en bijgestaan in het vinden van nieuw werk elders. Bij collectief outplacement worden meerdere medewerkers tegelijkertijd begeleid naar een nieuwe baan elders. Bij collectief outplacement wordt er veelal een interessante raamofferte opgemaakt waarbij meerdere outplacementproducten zijn in te zetten. Op die manier is individueel maatwerk per medewerker mogelijk. Uw medewerkers zijn immers verschillend en dat geldt vaak ook voor de begeleiding die ze nodig hebben. Factoren als werkervaring, opgedane kennis, opleiding en ambitie bepalen de intensiteit en duur van de begeleiding. Welk traject ook gevolgd wordt, uw medewerkers zijn bij Werkcontact altijd verzekerd van oprechte en persoonlijke aandacht en een pragmatische aanpak die leidt tot resultaat.

Sociaal plan & advies

Werkcontact heeft jarenlange ervaring met collectief outplacement waardoor wij, indien gewenst,  goed in staat zijn werkgevers te adviseren in het opmaken en uitvoeren van een sociaal plan, de communicatie en voorlichting richting medewerkers en het maken van vaststellingsovereenkomsten. Ook dienen we vaak als klankbord voor personeelsfunctionarissen en managementteams. Onze eerder opgedane ervaringen bij outplacementprojecten komt dan vaak goed van pas en draagt bij aan een professioneel en gedegen reorganisatieproces. Ook inhouse outplacement, een inloopspreekuur of het opzetten van een mobiliteitscentrum behoort tot de mogelijkheden.

Plaatsingspercentage

Werkcontact behoort al jaren tot de best presterende outplacementbureaus van Nederland. We bieden begeleiding aan werknemers van LBO tot en met WO niveau en in uiteenlopende sectoren. Ons plaatsingspercentage ligt al jaren rond de 90 procent. En door ons uitgebreide netwerk met verborgen vacatures, kennis van de lokale arbeidsmarkt en onze intelligente zoeksystemen duren onze outplacementtrajecten vaak minder lang dan elders.

De kosten van collectief outplacement

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de trajectduur variëren  de kosten voor collectief outplacement  bij Werkcontact van € 1250,- tot ca. € 3500, per persoon (exclusief btw en eventuele scholing).

Wilt u meer informatie over collectief outplacement? Vul dan het informatieformulier in rechts op deze website of bel ons op 088-033 30 08. Uw informatieverzoek wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

collectief outplacement Werkcontact heeft veel ervaring met collectief outplacement

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier