Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Ons team

De coaches van Outplacementbureau Werkcontact hebben uitgebreide werkervaring op het gebied van outplacement, loopbaanadvies, jobhunting en het begeleiden van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Wanneer we naar iemand kijken proberen we die persoon ook echt te zien.

Vanuit onze vaste kantoren in Den Haag, Rotterdam en Breda en meerdere flexlocaties in Nederland werken wij iedere dag weer aan optimale inzetbaarheid van mensen.
En dat doen we al jaren met heel veel plezier en passie voor ons vak.
We zijn OVAL-gecertificeerd en werken altijd conform de OVAL-gedragscode.

Bent u benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u belt met Outplacementbureau Werkcontact of met welke outplacementadviseur u kennis gaat maken? Of wilt u gewoon weten uit welke mensen het team van Werkcontact bestaat? We stellen ons graag aan u voor:

'Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Wanneer we naar iemand kijken proberen we die persoon ook echt te zien'

Outplacement en ontslag

Werkcontact is lid van OVAL, de brancheorganisatie op het  terrein van outplacement en loopbaanbegeleiding, re-integratiebedrijven en jobcoachorganisaties.

Foto’s: Eric Konings Fotografie

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.75 op een totaal van 95 beoordelingen

Contactformulier