Onze visie op outplacement

Door ziekte of ontslag op zoek moeten naar een andere baan kan iedereen vroeg of laat overkomen. Een re-integratie of outplacementtraject kan helpen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, een nieuwe baan te vinden of een eigen bedrijf te beginnen.

Onze visie op outplacement is helder: outplacement is altijd maatwerk en een gedegen aanpak waarbij concrete acties (gericht op werk) genomen worden is vaak de beste methode om weer snel in een duurzame baan elders te hervatten.

Outplacement is bij Werkcontact altijd gericht maatwerk

Vanuit onze visie op outplacement vinden wij bovendien dat na een goede heroriëntatie gerichte actie de beste methode is om weer snel aan de slag te komen én een ontslag te verwerken. Daarbij gaan wij altijd individueel en zorgvuldig te werk en bieden wij individueel gericht maatwerk voor de individuele kandidaat, ook wanneer het outplacement voor groepen betreft.

De eend van Werkcontact staat voor ‘Deux Chevaux Vapeur’, wat twee paardenkracht betekent. Maar de eend staat ook voor een gevoel van vrijheid, eenvoud en eigenzinnigheid.

Onze outplacementtrajecten kenmerken zich door een praktische en pragmatische aanpak. We vinden het belangrijk dat mensen ook in hun werk daadwerkelijk zich zelf kunnen zijn en om dat te bereiken denken we soms ook een tikkeltje ‘out of the box’.

visie outplacement

* de 2-CV van Werkcontact

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 121 beoordelingen

Contactformulier