Kosten outplacement

Wat kost een outplacementtraject?

De kosten van outplacement worden bepaald door door de inhoud en duur van het outplacementtraject. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van outplacement en ons uitgebreide netwerk van werkgevers, zijn wij in staat snel te handelen. Onze outplacementtrajecten duren daarom minder lang dan elders. Het spreekt voor zich dat opdrachtgevers dat op een positieve manier terug zien in de kosten van een traject. Een outplacementtraject bij Werkcontact is vaak ook nog eens op basis van ‘no cure, no or less pay’.

Kosten outplacement zijn bij Werkcontact niet afhankelijk van het beschikbare budget

Kosten outplacement? Bij Werkcontact zijn de kosten van outplacement niet afhankelijk van de hoogte van het beschikbare outplacement budget. De kosten worden niet hoger wanneer iemand meer budget heeft, of goedkoper wanneer er minder te besteden is. Wij hanteren transparante outplacement kosten en zetten geen overbodige ’toeters en bellen’ in. Bij Werkcontact volgt de kandidaat alleen die modules die nodig zijn. Uiteraard is het wel mogelijk om met een beperkt outplacement budget een alternatief traject samen te stellen gericht op prioriteiten.

Werkcontact hanteert transparante en marktconforme outplacement kosten. Wij bieden dus geen standaard pakketten aan maar adviseren de kandidaat vrijblijvend welke modules het beste bij hem of haar passen. Mensen zijn immers uniek en dat geldt dus ook voor het outplacementtraject dat men volgt. Op die manier heeft de kandidaat altijd zekerheid wat deze in zijn of haar situatie nodig heeft om snel weer een nieuwe baan te bemachtigen.

Afhankelijk van het beschikbare budget en dat wat nodig is begint een (verkort) outplacementtraject bij Werkcontact al vanaf ca. € 1.200,- Een verkort outplacementtraject geeft de kandidaat een voorsprong op concurrerende sollicitanten en bestaat uit meerdere individuele sessies die in korte tijd doorlopen worden. Een meer uitgebreid traject van maximaal 9 maanden kost gemiddeld tussen de € 3.000,- en € 4.000,-. Daarbij is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een opleiding of bijscholing te volgen. Welk traject ook gekozen wordt, de kandidaat krijgt altijd toegang tot ons eigen loopbaanplatform waarmee naar vacatures bij bedrijven gezocht kan worden. Daarnaast zetten wij ons werkgeversnetwerk in voor het aanbieden van verborgen vacatures.

Neem voor een inschatting van de kosten voor uw outplacement een vrijblijvend contact op met Outplacementbureau Werkcontact, telefoonnummer: 070-345 77 63 (Hoofdkantoor) of stuur ons een e-mail: info@werkcontact.nl. Werkcontact is aangesloten bij brancheorganisatie OVAL.

kosten outplacement

De kosten van outplacement worden bepaald door de duur en de inhoud van het outplacementtraject

Lees ook: wat is outplacement?

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 121 beoordelingen

Contactformulier