Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Werving & Selectie

Ook als u op zoek bent naar nieuwe medewerkers kunt u bij ons terecht.
Werkcontact zoekt en vindt voor u de medewerkers die meegroeien met uw organisatie.
Voor uiteenlopende functies met de nodige verantwoordelijkheid kunnen wij via werving en selectie veel voor u betekenen. Werkcontact verzorgt (desgewenst het gehele of een deel van) het werving- & selectietraject van nieuwe medewerkers op elk opleidings- en ervaringsniveau. Doordat onze opdrachtgevers zich in vrijwel alle segmenten van de arbeidsmarkt bevinden, trekken wij ook een breed scala van kandidaten aan.
Ons werving & selectiebestand heeft een landelijke dekking.

Wij werken meestal op basis van ‘no cure, no pay’; u betaalt ons dus pas een bemiddelingsfee op het moment dat er een door ons geselecteerde kandidaat in uw organisatie wordt aangesteld. Het tarief wat wij hanteren is (in tegenstelling tot elders) niet op basis van het bruto jaarsalaris, maar op basis van een standaard prijslijst die gebaseerd is op het niveau van de functie. Omdat wij in staat zijn snel te bemiddelen, zijn onze tarieven aanmerkelijk lager dan elders. Bovendien kunt u nog meer voordeel verkrijgen door de opdracht exclusief aan Werkcontact te verstrekken.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer informatie of onze standaard prijslijst ontvangen? Neem dan contact op met Werkcontact, 070-345 77 63, of stuur ons een e-mail: info@werkcontact.nl.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.74 op een totaal van 93 beoordelingen

Contactformulier