Outplacement & verborgen vacatures

Een belangrijke specialisatie van Outplacementbureau Werkcontact is Jobhunting naar verborgen vacatures. Zonder vacature is er geen nieuwe baan dus we gaan binnen (en buiten) ons netwerk actief op zoek naar duurzame vacatures die qua werkervaring, opleidingsniveau, salaris en interesse bij de kandidaat passen en waarvoor deze ook geschikt is. Daarbij richten wij ons vooral op de verborgen (stille) vacaturemarkt en leveren wij concrete vacatures aan en/of introduceren wij de kandidaat in ons netwerk.

Carrièresite.nl & verborgen vacatures

Naast ons eigen netwerk maken wij ook gebruik van Carrièresite.nl. Dit is de intelligente vacaturezoeker van Werkcontact waarmee wij rechtstreeks toegang hebben tot de meest recente vacatures bij werkgevers in de lokale regio.

Carrièresite.nl zoekt enkel en alleen naar verborgen (stille) vacatures bij bedrijven en instanties zelf (dus niet op vacaturesites of websites van intermediairs). Hiermee krijgt de kandidaat toegang tot de grootste verborgen vacaturemarkt van Nederland. Naast Carrièresite.nl maken we ook gebruik van andere (betaalde) jobportals.

Wij vertellen u er graag meer over.

outplacement interview

Werkcontact B.V.
Nassauplein 11
2585 EB Den Haag
T: 070-345 77 63
Maandag-vrijdag 09.00-18.00 uur
E: info@werkcontact.nl

T: 088-033 30 08
E: info@werkcontact.nl
W: www.outplacementverzekering.nl

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier