Outplacement Den Bosch

Outplacementbureau Werkcontact is in Den Bosch gevestigd aan de Victorialaan 15.

Contactgegevens Werkcontact Den Bosch

Werkcontact Den Bosch
Victorialaan 15
5213 JG ‘s-Hertogenbosch
Maandag- vrijdag 09.00 – 18.00 uur
T: 088-033 30 08
E: info@werkcontact.nl

Werkcontact is lid van OVAL.

Outplacementbureau Werkcontact is dé specialist in outplacement in Den Bosch en omgeving

Bij Werkcontact begrijpen we dat het verliezen van uw baan een moeilijke en ingrijpende gebeurtenis is. Daarom staan wij voor u klaar om u te begeleiden naar een nieuwe, passende baan.

Onze ervaren coaches hebben een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Den Bosch en helpen bij het vinden van nieuwe carrièrekansen. Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers zorgen wij ervoor dat uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot worden.

Outplacement bij Werkcontact gaat verder dan alleen het zoeken naar een nieuwe baan. Wij bieden in Den Bosch ook ondersteuning op het gebied van solliciteren, het optimaliseren van uw curriculum vitae en het ontwikkelen van vaardigheden die essentieel zijn in de huidige arbeidsmarkt.

Onze persoonlijke outplacementbegeleiding staat centraal. Samen met u stellen we een individueel traject op dat past bij uw behoeften en wensen. Daarbij streven we naar een zo snel mogelijk resultaat, zodat u weer met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een nieuwe baan. De start van uw nieuwe baan begint met outplacement in Den Bosch.

<yoastmark class=

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier