Onze aanpak bij outplacement

Maatwerk in transitie- en outplacement-trajecten

Een outplacementtraject bij Outplacementbureau Werkcontact is altijd maatwerk en onze aanpak bij outplacement is altijd afgestemd op de individuele behoeftes van de kandidaat.

Wij helpen kandidaten weer zo snel mogelijk in werk elders te hervatten, maar dat doen wij wel zorgvuldig. Een nieuwe baan moet immers duurzaam zijn. Leren van eerdere ervaringen en keuzes, een gedegen heroriëntatie en weloverwogen loopbaankeuzes maken, gericht solliciteren en een pragmatische en intensieve bemiddeling vormen de basis van het succes van Werkcontact.

Plan van aanpak op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek worden de kwaliteiten, vaardigheden en wensen van de outplacement-kandidaat in kaart gebracht. Op basis van dit gesprek wordt in overleg een plan van aanpak opgesteld en (na goedkeuring hiervan) start de heroriëntatie en intensieve bemiddeling en begeleiding naar een nieuwe baan.

Verborgen vacatures via ons netwerk

Outplacementbureau Werkcontact maakt bij het begeleiden van outplacementkandidaten gebruik van haar werkgeversnetwerk in de regio en is daarbij gespecialiseerd in verborgen ofwel nog niet gepubliceerde vacatures. Deze ‘stille vacatures’ leggen we voor aan onze kandidaat en indien er sprake is van een match introduceren wij de kandidaat bij de werkgever of solliciteert deze zelf op de functie.

Naast onze intensieve bemiddeling helpen wij de kandidaat ook met het opmaken van een goed curriculum vitae, het gebruik van LinkedIn en het maken van goede sollicitatiebrieven. Daarnaast worden sollicitatiegesprekken vooraf voorbereid en achteraf geëvalueerd.

Wilt u meer informatie? Bel: 088-033 30 08

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek: 070-345 77 63 (Backoffice) of 088-033 30 08.

Outplacement Den Haag Hoofdkantoor

Voor het maken van een afspraak bij u in de buurt kunt u contact opnemen met onze Backoffice in Den Haag.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 121 beoordelingen

Contactformulier