Verkort outplacement

De looptijd van een outplacementtraject duurt, afhankelijk van de kandidaat, doorgaans tussen de 3 en 9 maanden. Afhankelijk van het beschikbare budget kan er een intensieve begeleiding en bemiddeling worden ingezet inclusief eventuele om- of bijscholing. Maar voor sommige werknemers is een verkort outplacementtraject al toereikend. Werkcontact Outplacement heeft een kort intensief traject ontwikkelt waarbij het mogelijk is meerdere sessies in een paar dagen te volgen. Een verkort outplacement traject is te volgen op één van onze kantoren in Zuid-Holland, Noord Brabant, Noord-Holland of Utrecht of inclusief één of meerdere overnachting(en) in Bed and Breakfast Veerse Meer in Wolphaartsdijk.

Verkort outplacement is uitermate geschikt voor mensen die weten wat ze willen en klaar zijn om in actie te komen. Samen met de coach van Werkcontact wordt de arbeidsmarkt in kaart gebracht en kan snel gestart worden met een actieve marktbenadering. De kandidaat wordt in een paar dagen klaargestoomd om met een effectief cv, een doordachte sollicitatiebrief en netwerkstrategie effectief te solliciteren.

Indien de kandidaat nog geen richting heeft bepaald kan het traject starten met een uitgebreide beroepen- en loopbaan(her)oriëntatie. In dat geval worden er eerst diverse testen afgenomen die in persoonlijke sessies worden besproken. Er worden sturingsmechanismen en drijfveren in kaart gebracht en middels voorkeur en haalbaarheid wordt er een zoekprofiel gemaakt wat nodig is voor een gerichte arbeidsmarktbenadering. Daarnaast krijgt de kandidaat toegang tot Jobport en kan deze drie maanden gebruik maken van onze jobhunters die dagelijks zoeken naar nieuwe en verborgen vacatures.

Onze ondersteuning is altijd op maat en zeer persoonlijk. Gedurende een verkort outplacementtraject kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:

– Het op maat maken van een effectief cv

– Indien gewenst: heroriëntatie/loopbaanadvies

– Individuele workshop social media (LinkedIn)

– Netwerken

– Sollicitatiestrategieën

– Presenteren tijdens interview

– Indien gewenst: een oefenassessment

– Hoe te zoeken naar vacatures

– Intensieve bemiddeling *

 * De intensieve bemiddeling wordt na de persoonlijke sessies opgestart.

Er zijn verschillende  arrangementen mogelijk waarbij ook ruimte is voor ontspanning. Ook is het mogelijk om uw partner mee te nemen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Verkort Outplacement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op onder telefoonnummer 088-033 30 08 of stuur ons een e-mail.

Verkort Outplacement

Bed and Breakfast Veerse Meer

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier