Re-integratie vanuit een uitkering

Iedereen moet kunnen werken. Maar een baan verliezen kan ook iedereen gebeuren. In economisch moeilijke tijden is dat risico nog wat groter. Juist dan valt het niet mee opnieuw weer werk te vinden. En hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. U komt buitenspel te staan en het lijkt alsof u niet meer meetelt. Voor een aantal mensen is het extra lastig om weer een baan te vinden. Misschien geldt dat ook wel voor u. Maar, ook voor u ligt er een baan in het verschiet. Bent u nog niet toe aan een vaste baan? Wij kunnen u ook helpen aan een werkervaringsplaats of een stage.

Wij helpen u!

Als u ons laat helpen hebt u vanaf nu niet alleen Werkcontact achter u staan, maar ook een coach en een bemiddelaar aan uw zijde. Iemand die al zijn of haar ervaring en kennis inzet om samen met u werk te vinden. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat u de wil hebt én laat zien om er iets van te maken. Een lange weg te gaan? Niet persé. Onze re-integratietrajecten zijn net zo succesvol als onze outplacementtrajecten en ons slagingspercentage is al jaren stabiel boven de 80 procent.

Re-integratie en outplacement via Werkcontact
Het team van Werkcontact helpt
werkzoekende middels outplacement
en re-integratie succesvol aan werk.

Contact

Voor meer informatie over onze dienstverlening m.b.t. re-integratie kunt u contact opnemen middels het contactformulier rechts op deze pagina. Of bel 088-033 30 08 en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek op één van onze locaties in uw buurt.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier