Over ons

Werkcontact is als outplacementbureau actief in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord Brabant, Utrecht en Zeeland. We ondersteunen dagelijks cliënten en organisaties op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching en jobhunting. En dat doen we met passie en plezier! Met onze kennis van de arbeidsmarkt en onze ervaring helpen we jaarlijks honderden mensen aan een nieuwe baan.

Vanuit onze visie op outplacement vinden wij dat na een goede heroriëntatie gerichte actie de beste methode is om ontslag te verwerken. Daarbij gaan wij altijd individueel te werk en bieden wij gericht maatwerk voor de kandidaat.

Werkcontact staat altijd klaar om werknemers te begeleiden tijdens hun transitie naar een nieuwe baan. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt van vandaag.

outplacement
De eend van Werkcontact

Het team van Werkcontact bestaat uit ervaren loopbaancoaches, jobhunters en re-integratiedeskundigen die nauw samenwerken om de individuele behoeften en doelen van elke cliënt te begrijpen en te ondersteunen. Wij bieden maatwerkprogramma’s aan die zijn afgestemd op de specifieke situatie van de werknemers, waarbij rekening wordt gehouden met hun vaardigheden, ervaring en persoonlijke interesses.

Wat Werkcontact onderscheidt, is de toewijding aan het leveren van persoonlijke aandacht en ondersteuning aan elke werknemer. Ons team stelt zich flexibel op en begeleidt hun cliënten door alle fasen van het outplacementproces. Van het opstellen van een sterk cv en het verbeteren van sollicitatievaardigheden tot het bieden van emotionele ondersteuning en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, Werkcontact is er altijd om te helpen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van werkgevers en recruiters opgebouwd, waardoor wij in staat zijn om de juiste kansen te creëren en werkzoekenden in contact te brengen met potentiële werkgevers. Als team blijven wij ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, zodat wij onze cliënten kunnen voorbereiden op veranderingen en hen helpen zich aan te passen aan de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier