Outplacement Rotterdam

Voor outplacement in Rotterdam kun je bij ons terecht aan de Wijnhaven 42 in Rotterdam.  Outplacementbureau Werkcontact is al jaren actief is in de Rotterdamse regio. We weten daarom veel van de Rotterdamse arbeidsmarkt en helpen ontslagen (of met ontslag bedreigde) medewerkers graag weer aan een nieuwe baan elders.

Bij Werkcontact krijgt de medewerker alle hulp die nodig is. Dus geen standaard traject of inzet van toeters en bellen die niet nodig zijn. U kiest bij Werkcontact niet voor een traject dat heel wat lijkt, met allerlei snelle termen, maar eigenlijk gebakken lucht is. Of zoals een klant van ons laatst zei: “je ken een hoop stront paars verreve, maar ’t blijf een hoop stront”.

Outplacement op zijn Rotterdams

Onze outplacementbegeleiding is typisch Rotterdams: no-nonsense en resultaatgericht. En omdat outplacement maatwerk is, werken wij niet met standaardpakketten, maar krijgt de kandidaat alleen dat wat hij of zij nodig heeft. Voor veel mensen geldt dat zij vaak lang niet gesolliciteerd hebben dus weer bekend moeten worden met het moderne solliciteren. Werkcontact beschikt over een uitgebreid netwerk in de Rotterdamse regio. Dat zetten we volop in om onze cliënten weer aan een duurzame baan te helpen. Naast ons netwerk maken we ook gebruik van Carrièresite.nl (cliënten krijgen een inlogcode) en andere vacaturezoekers. Met name Carrièresite.nl is toegespitst op de regio Rijnmond en staat vol met Rotterdamse vacatures die rechtstreeks bij bedrijven zelf vacant zijn (dus niet bij vacaturesites of uitzendbureaus).

Outplacement in Rotterdam: één-op-één maatwerk

Outplacementbureau Werkcontact heeft veel ervaring in verschillende sectoren en werkt al jaren voor en met uiteenlopende Rotterdamse bedrijven. Opvallend is dat onze outplacementtrajecten in Rotterdam gemiddeld genomen minder lang duren dan elders.  Daarnaast hebben al jaren het hoogste plaatsingspercentage van 50 plus kandidaten in Rotterdam,  maar onze begeleiding slaat ook goed aan bij jongere medewerkers. Enerzijds is dit waarschijnlijk te danken aan onze expertise en het feit dat we al jaren actief zijn in de regio, anderzijds zegt het misschien ook iets over Rotterdammers zelf. Rotterdammers staan bekend om hun aanpak-mentaliteit en dat is precies waar wij zelf ook van houden. Aanpakken en gewoon doen (maar niet zonder na te denken)!

Contactgegevens Werkcontact Rotterdam

Outplacement Rotterdam

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam
Maandag- vrijdag 09.00 – 18.00 uur
T: 088-033 30 08
E: info@werkcontact.nl
W: www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-rotterdam/

outplacement-rotterdam

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier