Onze outplacementverzekering

In het bedrijfsleven komen veranderingen vaak voor. Het kan gebeuren dat een organisatie genoodzaakt is om werknemers te laten gaan als gevolg van herstructurering, fusies of andere situaties. Dit kan een zware emotionele en financiële last zijn voor zowel werkgevers als werknemers. Het is in deze situaties dat deze verzekering van Werkcontact van toegevoegde waarde kan zijn. Het biedt niet alleen praktische ondersteuning, maar ook gemoedsrust voor zowel werkgevers als werknemers. Want met onze outplacementverzekering bent u als werkgever of werknemer verzekerd van goede outplacementbegeleiding bij ontslag.

De outplacementverzekering is een initiatief op het gebied van werk en zekerheid. Met de verzekering krijgen medewerkers noodzakelijke hulp en een gedegen advies wanneer dat nodig is.

Hoe werkt een outplacementverzekering precies?

Vooraf wordt er door de werkgever outplacementbudget ingekocht waarbij deze tot wel 30 procent korting krijgt op het reguliere tarief. Naast het financiële voordeel is het vooral ook praktisch dat er snel gestart kan worden met outplacement zonder dat er offertes opgevraagd hoeven te worden.

Het outplacementbudget is voor een bepaalde termijn geldig (meestal twee jaar). De outplacementverzekering is daardoor vooral interessant bij collectief outplacement.

Wilt u meer weten over deze verzekering van Werkcontact en onze voorwaarden? Bel 070-345 77 63, vul het formulier hiernaast in of stuur ons een e-mail: info@werkcontact.nl.
vaststellingsovereenkomst outplacement
Met de outplacementverzekering van Werkcontact bent u verzekerd van outplacement wanneer dat nodig is.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier