Outplacement Den Haag

Werknemers en werkgevers uit Den Haag die interesse hebben in outplacement zijn van harte welkom op ons kantoor aan het Nassauplein 11a.

Onze outplacementadviseurs kunnen tijdens een oriënterend (en vrijblijvend) gesprek al uw vragen over outplacement en loopbaanbegeleiding beantwoorden. De mensen van  Outplacementbureau Werkcontact in Den Haag hebben een uitgebreide kennis van de lokale en regionale arbeidsmarkt en helpen u graag verder.

Maar voordat u langskomt wilt u misschien eerst meer weten over outplacement en leggen we u graag uit wat wij als outplacementbureau voor u kunnen betekenen.

Wat is outplacement eigenlijk?

Outplacement is in de jaren 70 ontstaan in Amerika en omschrijven we bij Werkcontact graag als de coaching en bemiddeling naar een nieuwe duurzame baan. Van werk naar werk dus. Outplacement wordt vooral ingezet bij werknemers die wel wat hulp kunnen gebruiken in het vinden en bemachtigen van een nieuwe baan. Mensen die bijvoorbeeld lang niet gesolliciteerd hebben of daar altijd al moeite mee gehad hebben maken vaak gebruik van outplacement. Een goed outplacementbureau opent mogelijkheden (en deuren!) voor de kandidaat en zorgt ervoor dat deze goed beslagen ten ijs komt bij een sollicitatiegesprek.

Kosten outplacementtraject Den Haag

De kosten voor het volgen van een outplacementtraject in Den Haag zijn afhankelijk van meerdere factoren. Een traject kan 3 tot maximaal 6 of 9 maanden duren en kunnen qua kosten dus sterk van elkaar verschillen. Bij Werkcontact kan men in Den Haag al een verkort outplacementtraject volgen vanaf  €1.200.-. Een meer uitgebreid en langer traject is mogelijk vanaf ca. € 2.800,-. Kandidaten hebben altijd één vaste coach met ruime kennis van de Haagse arbeidsmarkt.

Contactgegevens Werkcontact Den Haag

Outplacement Den Haag

Nassauplein 11
2585 EB Den Haag
Maandag- vrijdag 09.00 – 18.00 uur
T: 070-345 77 63
E: info@werkcontact.nl
W: https://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-den-haag/

outplacement-den-haag

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 121 beoordelingen

Contactformulier