Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Onbekendheid mobiliteitsbonus

Werkcontact Outplacement constateert dat steeds meer werkgevers op de hoogte raken van de zogenaamde mobiliteitsbonus voor 50 plussers, maar er vanuit de overheid nog veel meer aandacht aan gegeven kan worden.

Wanneer een werkgever een werknemer in dienst neemt die 50 jaar of ouder is en die tot dat moment een uitkering had,  dan kan deze onder voorwaarden een mobiliteitsbonus krijgen. De voorwaarden vindt men op de site van de Belastingdienst. De werkgever heeft o.a. een doelgroepverklaring nodig. In deze verklaring staat dat de werknemer inderdaad een uitkering had op de dag vóór hij in dienst kwam. Dat kan een WW-, WAO-, WAZ-, WIA-, Wajong-, WWB-, IOAW-, IOAZ-, WIK-uitkering of een uitkering wegens betalingsonmacht zijn.

Zie voor meer informatie over de mobiliteitsbonus de website van de belastingdienst:https://www.antwoordvoorbedrijven.nl/subsidie/mobiliteitsbonus

Meer informatie over outplacement leest u ook op www.outplacementverzekering.nl.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.76 op een totaal van 87 beoordelingen

Contactformulier