Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Extra maatregelen bestrijding Coronavirus

In verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19), berichten wij onze klanten als volgt:

Werkcontact handelt en neemt (voorzorgs)maatregelen op basis van de adviezen zoals gesteld door onze regering en het RIVM. Deze maatregelen  bestaan o.a. uit het niet meer schudden van handen, het houden van gepaste afstand, het vervangen van stoffen handdoeken door papieren, het plaatsen van handdesinfectiemiddel in de keuken en extra aandacht voor de schoonmaak.

Tot nader bericht is Werkcontact gewoon geopend conform reguliere openingstijden. Indien blijkt dat er vanuit de overheid of instanties negatief advies of restricties worden opgelegd, dan zullen wij hier uiteraard vervolg aan geven.

In de tussentijd vragen wij een ieder om, naast het niet meer schudden van handen, eigen handen goed te wassen, in de elleboog te niezen en te allen tijde papieren zakdoekjes te gebruiken.

Voor meer informatie, (voorzorgs)maatregelen en tevens de na te leven regels voor alle medewerkers èn bezoekers, verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.74 op een totaal van 93 beoordelingen

Contactformulier