Vragen over uw loopbaan?
Voor outplacement, loopbaanadvies of coaching bent u bij Werkcontact aan het juiste adres. Onze diensten zijn gericht op het vinden van werk dat echt bij u past.

 

Wat is outplacement?
Outplacement is het coachen en bemiddelen van ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan.

 

In de opinie van Outplacementbureau Werkcontact is outplacement altijd duurzaam maatwerk.

 

Contact & informatie
Bel 088-033 30 08 of klik hier voor het contactformulier.

Outplacement ten tijde van corona

De coronacrisis raakt ons allemaal en heeft verregaande gevolgen voor de samenleving. Mensen werken thuis en scholen en kinderopvangbedrijven zijn gesloten. Het spreekt voor zich dat er nu prioriteit wordt gegeven aan de zorg voor de zieken en de bestrijding van het virus. Maar het spreekt ook voor zich dat deze crisis en de genomen maatregelen van invloed zijn op de arbeidsmarkt, zowel op de korte als de lange termijn.

Met de komst van het coronavirus is onze begeleiding van outplacement kandidaten ook enigszins gewijzigd. De persoonlijke gesprekken en coaching sessies met onze cliënten vinden nu vooral telefonisch, via Skype, Facebook Messenger of Facetime plaats. Dat is even wennen, maar gelukkig waren we hier al mee bekend omdat er altijd een groep cliënten is die hier de voorkeur aan geeft. Bovendien werden onze online diensten altijd al gecombineerd met de persoonlijke sessies bij ons op kantoor. We werken met Jobport en Carrièresite en hebben nog steeds aanbod van nieuwe vacatures, al zijn het er nu wel veel minder dan dat we gewend zijn. En het solliciteren en bewegen op de arbeidsmarkt blijft ook nu, of misschien wel juist nu, onverminderd relevant. Want ook wanneer er geen of minder vacatures zijn kun je aan je sollicitatievaardigheden werken en je netwerk activeren.

Omdat we begrijpen dat mensen zich wellicht zorgen maken over hun positie op de arbeidsmarkt, en allerlei vragen hebben, biedt Werkcontact werknemers en werkzoekenden de mogelijkheid vrijblijvend advies in te winnen.

Via het telefoonnummer 088-033 30 08 kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur terecht met vragen rondom uw huidige werk en eventuele vervolgstappen in uw loopbaan. Ook werkgevers zijn welkom voor vrijblijvend advies, informatie en vragen omtrent outplacement.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.74 op een totaal van 93 beoordelingen

Contactformulier