OVAL-keurmerk verlengd

Op dinsdag 7 februari 2024 werd wederom de tweejaarlijkse OVAL-audit georganiseerd. Met dit keurmerk kunnen we als uitzendbureau laten zien dat we de kwaliteit van onze outplacementtrajecten serieus nemen en dat deze voldoen aan de eisen die opdrachtgevers, professionals en belanghebbenden stellen. Een organisatie met dit keurmerk is intern goed georganiseerd, de klant staat voorop en streeft voortdurend naar verbetering van kwaliteit en service. Met genoegen kunnen wij mededelen dat wij ook dit jaar weer aan alle eisen hebben wetten te voldoen.

Auditoren van onze certificatie-instelling DNV zijn langs geweest bij Werkcontact om te bepalen of wij nog in aanmerking komen voor het OVAL-keurmerk. De auditoren spraken met medewerkers en het management van Werkcontact.

Werkcontact slaagde voor de audit en het OVAL-keurmerk werd met twee jaar verlengd.

Wij werden geprezen voor het enthousiasme en de betrokkenheid van onze professionals bij de deelnemers aan onze outplacementprogramma’s, voor onze hoge klanttevredenheid en voor het zoeken van samenwerking met een netwerkpartners en voor onze inspanningen om ons dienstenaanbod en onze organisatie voor de toekomst veilig te stellen. De auditoren van DNV hebben ons geen verbeterpunten meegegeven, al vinden wij zelf nog steeds dat er altijd ruimte voor verbetering is.

Beoordelingen

Beoordeling:  Gemiddelde van 4.73 op een totaal van 120 beoordelingen

Contactformulier